Wie zijn wij?

SAAM Thuisbegeleiding is een kleinschalige organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en meedenken met de klant. Wij bieden ondersteuning op het gebied van financiën en administratie aan mensen die er moeite mee hebben om dat zelf te doen. We leveren maatwerk en bieden persoonlijke aandacht, waardoor we net iets meer kunnen betekenen dan andere organisaties. SAAM heeft kennis van de actuele wet- en regelgeving en veel ervaring met verschillende typen mensen en situaties. Daarom kunnen we uitstekend communiceren met de klant op elk niveau.

SAAM Thuisbegeleiding heeft onder andere de volgende diensten in huis: bewindvoering en budgetbeheer. Daarnaast treden wij ook op als mentor of curator als de situatie daar om vraagt. Afhankelijk van de behoefte die er is wordt samen gekeken welke dienstverlening het best passend is.

Kortom: SAAM Thuisbegeleiding geeft rust en veiligheid en dat kunnen de cliënten doorgaans goed gebruiken.

Waarom wij en niet een ander?

Waarom zou u SAAM Thuisbegeleiding vragen om de administratieve taken voor uw familielid of cliënt over te nemen? Er zijn immers meer organisaties die dat aanbieden. Dat klopt. Maar wilt u:

  • Service op het gebied van bereikbaarheid en transparantie;
  • Aandacht voor de cliënt en zijn of haar wensen;
  • Advies zonder direct daarvoor een factuur te ontvangen;
  • Maatwerk op het individuele niveau van de cliënt?

dan is juist SAAM Thuisbegeleiding dé organisatie voor u.